A.K.S Montronics A/S

Kabelkonfektionering i store og små styktal

A.K.S. Montronics A/S er totalleverandør inden for kabelkonfektionering mekanisk samling og printmontage, indstøbning i plast m.m. Med kraftige investeringer i fuld- og halvautomatisk produktionsudstyr, er der skabt en underleverandørvirksomhed med speciale i printmontage, apparatmontage og kabelkonfektionering, der er med helt i front og som kan tilfredsstille de fleste kundekrav.

Med over 40 års erfaring har A.K.S. Montronics A/S tilegnet sig de teknologier der er nødvendig for håndtering og montage af samtlige kabeltyper. Vi behersker teknologier til multilederkabler, harness, fladkabler, coaxkabler, induktionslodning, indstøbning, macromelt støbning og alle former for apparatsamling. Alt fremstilles efter kundespecifikation.

Samarbejde
A.K.S. Montronics A/S kan imødekomme kundernes ønsker inden for printmontage og kabelsystemer både hvad angår volumen, produktpalette og samarbejdsform. Vi tilbyder en lang række forskellige kundetilpassede samarbejdsformer som f.eks. outsourcing, protyper, små serier og komplekse serier.

Såfremt der er et behov udarbejder vi gerne tegninger og anden dokumentation der er nødvendig for netop dit projekt. A.K.S. Montronics A/S tilbyder ligeledes at foretage produktudvikling, pakning og distribution, alt efter kundens ønsker.

Outsourcing
Flere virksomheder ønsker at outsource deres printmontage samt lednings- og kabelmontage. I den forbindelse tilbyder A.K.S. Montronics A/S, at gå i dialog med kunden om eventuelt at overtage lager, udstyr og medarbejdere.

Low-Cost
I erkendelse af de lavere produktionsomkostninger, der kan opnås uden for Danmark, har A.K.S. Montronics A/S etableret produktion på egen fabrik i Polen, med dansk ledelse. Vi er dermed i stand til at klare hurtige nulserier og produktmodne på vores fabrik i Hvidovre. For løntunge og større serier, er det muligt at få sourcet gennem os til lavtlønsland. Da vi dagligt har transport mellem A.K.S. i Swinoujscie i Polen og A.K.S. Gruppen i Hvidovre, er logistik og leveringstider ikke en hindring.

Fleksibilitet
Ved et godt samarbejde med leverandører af råvare og hurtige omstillingstider i vores produktion samt vores ”0” shop, hvor personale udelukkende laver prøver og nulserier, kan vi meget hurtigt danne os et overblik hvordan og hvornår, vi kan hjælpe en kunde på bedst mulig måde, når og hvis det ”brænder” på. Hos os får kunderne adgang til specialviden om printmontage, kabler og ledninger, og vi kan levere løsnings- og forbedringsforslag, der forbedrer kundernes konkurrenceevne.