Teknologi og ydelser – A.K.S. Montronics A/S

Produktudvikling
Det kan være uoverskueligt, at skulle vælge stik, kabler, eller ledninger til sit projekt. Det, som man mener er bedst, er måske vanskeligt at få fat i, meget dyrt eller værktøjsudgiften er høj. Der er mange ”faldgruber” og det er her A.K.S. Montronics A/S stiller sin brede maskinpark og værktøjsmasse samt sin ekspertise og mange års erfaring til rådighed.

At A.K.S. Montronics A/S ikke har agenturbindinger, gør, at vi er væsentlig mere fleksibel på leveringstid. Kan den ene leverandør af råkabel eller connector’er ikke levere, kan den anden eller tredje – altså maksimal fleksibilitet!

Såfremt der er behov udarbejder vi gerne tegninger og andre dokumenter, der er nødvendige for netop dit projekt.

A.K.S. Montronics A/S er ISO 9001:2008 godkendt.

Kabelkonfektionering

Som eksempel på nogle enkelte montageteknikker kan nævnes: krimpteknik, loddeteknik, presseteknik, og skæreteknik. Teknikker der alle beherskes til fulde i A.K.S. Montronics A/S, der med sine  erfarne medarbejdere med mere end 40 år på området, må siges at være i front, når vi taler om ekspertise inden for konfektionering af kabler.

Alle typer kabler og stik monteres med et meget bredt program af maskiner, værktøjer, og specialuddannet personale, der til fulde behersker samtlige kabelmontageteknikker.

Udover montage af stik og kabler, kan vi tilbyde at varmepræge på kabler, f.eks. varenr. Vi kan også tilbyde at inkjetmærke på kabel, eller anden form for mærkning.

A.K.S. Montronics A/S  kan i forbindelse med mærkning af kabler, tilbyde sporbarhed på de konfektionerede kabler som leveres, ligeledes tilbydes de pakket i et styk poser mærket med mærkat med deres varenr. lige til at lægge på lager.

Sidst, men ikke mindst, er det vigtig at notere sig at samtlige kabler, der leveres af A.K.S. Montronics A/S er testet 100%  – ikke stikprøve, men hvert enkelt kabel.

Induktionslodning
Loddeprocesser hvor opvarmningen er baseret på Induktion.

A.K.S. Montronics A/S har mange års erfaring i at benytte induktionslodning.

Induktionslodning er en loddeteknik, der udmærker sig ved lynhurtig opvarmning til det ønskede temperaturområde, hvor det så reguleres med infrarøde temperatursensorer, der måler på emnet, der opvarmes.

Med en meget nøjagtig styring af opvarmning/afkøling og tidsstyring, er man i stand til at lodde på selv de mest vanskelige og varmefølsomme emner.

Et eksempel er Semmirigid kabel, eller Flexiform, hvor der er en inderleder, dialektrium, og en kappe, der er fortinnet og derfor ledende. Ved normal loddeteknik, hvor du ikke kan styre temperaturen meget nøjagtig, vil man ødelægge kablet, da tinnet løber fra kappen ved opvarmning. Ved induktion får vi en MEGET hurtig opvarmning (sekunder), på et MEGET begrænset område, som konstant reguleres ved hjælp af vandkøling og infrarøde temperatursensorer.

Resultatet er et perfekt loddet emne, hvor tinnet flyder fuldstændig som ønsket.