A.K.S. Rustfri A/S

En dynamisk og kompetent samarbejdspartner…

med specialviden og ekspertise i specialstål siden 1924.

A.K.S. Rustfri A/S er en ingeniør- og produktionsvirksomhed, der løser kundespecifikke opgaver i rustfri stål samt andre højlegerede stålsorter – typisk kompliceret maskinel, avancerede anlæg og udstyr samt komplette leverancer til den internationale procesindustri, hvor der stilles store krav til korrosionsbestandighed, sanitær design samt produkter af høj kvalitet.

Produktionsfaciliteter

A.K.S. Rustfri A/S råder over et produktionsareal, der dækker et område på mere end 5000 m2 med total krankapacitet. Fabrikshallerne er udstyret med moderne maskiner og specialværktøjer for pladebearbejdning samt montage af udstyr og anlægskomponenter.

Produktionsstab og ISO-certificering

En dygtig og rutineret stab af ledere, smede og håndværkere sikrer den håndværksmæssige udførelse og finish i de meget specielle stålkvaliteter, som anvendes i produktionen. Et specialteam af klassificerede svejsere er tildelt certifikater efter internationale normer og standarder. A.K.S. Rustfri A/S er certificeret efter DS/ISO 9001:2008.

Egen udviklings- og konstruktionsafdeling

Foruden underleverandørarbejde tilbyder A.K.S. Rustfri A/S løsning af udviklings- og konstruktionsopgaver samt udformning af effektive produktionsplaner.