A.K.S. Teknik A/S

A.K.S. Teknik A/S’ outsourcingservice  leverer kvalitetsprodukter, der forøger konkurrenceevnen og reducerer produktions- og personaleomkostninger!

A.K.S. Teknik A/S er et specialfirma i A.K.S. Gruppen, der tilbyder outsourcingydelser og service til kundegrupper inden for elektroteknisk og mekanisk produktion.

Totalleverandør og outsourcingpartner
Mange kunder finder det yderst indbringende at outsource deres produktion til A.K.S. Teknik A/S og dermed reducere produktions- og personaleomkostninger samt andre dyre investeringer.

Som udviklings- og ordreproducerende virksomhed, har A.K.S. Teknik A/S stor ekspertise og kapacitet som totalleverandør og outsourcingpartner, så kunder med fordel kan outsource dele eller hele produktionen til A.K.S. Teknik A/S og dermed få adgang til at benytte koncernens udviklingsteam, konstruktionsafdeling, CAD-anlæg, indkøbsrutiner, produktionsteknologi, kvalitetssikring og logistiksystemer.

Outsourcing-faciliteter
A.K.S. Teknik A/S har gennemgået en omfattende investering  i nye maskiner, uddannet personale, specielle montageafdelinger med ESD-beskyttede arealer samt lagerfaciliteter, som er gearet til at skræddersy de bedste outsourcing-løsninger for den enkelte kunde hos os.