AKS Group Poland

Reducerer omkostningerne!
A.K.S. Poland sp. z o.o. – et firma dannet med baggrund i de to firmaer: A.K.S. Metalindustri A/S og A.K.S. Rustfri A/S, der som en del af A.K.S. Gruppen har mere end 90 års erfaring som underleverandør til metalindustrien.  A.K.S. Poland sp. z o.o. blev etableret i år 2005.

A.K.S. Group Poland der består af A.K.S. Poland sp Z o.o., A.K.S. Industries sp Z o.o., A.K.S. Coating sp Z o.o. og A.K.S. Cables sp Z o.o. er en parallel til vores danske fabrikker. De producerer i samme høje kvalitet, men primært i større produktionsvolumer. Alle virksomheder har dansk ledelse.

En bred vifte af produkter
A.K.S. Poland sp. z o.o. designer og producerer mange forskellige slags produkter som f.eks.: chassiser, kabinetter, forplader, tanke og prototyper for elektronik-, medicinal-, kemisk- og fødevareindustrien. Som en ingeniør- og produktionsvirksomhed er vi specialister i fremstilling af special produkter såvel som optimering af produktionsomkostningerne.

Alsidigt maskinpark
Vores alsidige og moderne maskinpark som bl.a. omfatter CNC-laserskæremaskine, svejserobotter, CNC-kantpresser og specialpresser til presstag m.m. danner rygraden i vores produktionsudstyr, som sikrer ensartede og præcise produkter.

Central placering
Placeringen af vores fabrik giver os perfekte muligheder for at levere til hele Europa, og takket være vores faste samarbejde med afdelingerne i Danmark, er vi en stærk og alsidig leverandør.

Produktionsfaciliteterne i Danmark og Polen dækker et areal på mere end 20.000 m² med fuld krandækning.

Målsætning
Integreret partnerskab
Miljø

– er et firma dannet med baggrund i de to firmaer: A.K.S. Metalindustri A/S og A.K.S. Rustfri A/S.  A.K.S. Poland sp. z o.o. blev etableret i år 2005.

– er opstået fra en kombination af viden og erfaring på baggrund af A.K.S. Finmekanik A/S.

– tilbyder forbehandling, samt industriel pulverlakering af stål- og aluminiumprodukter i en bred vifte af farver og strukturer.

– er totalleverandør inden for kabelkonfektionering mekanisk samling og printmontage, indstøbning i plast m.m.