A.K.S. Cables sp z o.o.

Kabelkonfektionering til lavpris

A.K.S. Cables sp z o.o er totalleverandør inden for kabelkonfektionering, mekanisk samling og printmontage, indstøbning i plast m.m. Med kraftige investeringer i fuld- og halvautomatisk produktionsudstyr, er der skabt en underleverandørvirksomhed med speciale i printmontage, apparatmontage og kabelkonfektionering, der er med helt i front, og som kan tilfredsstille de fleste kundebehov.

Med over 40 års erfaring har A.K.S. Cables sp z o.o tilegnet sig de teknologier, der er nødvendig for håndtering og montage af samtlige kabeltyper. Vi behersker teknologier til multilederkabler, harness, fladkabler, coaxkabler, printmontage, induktionslodning, indstøbning, macromelt støbning og alle former for apparatsamling, alt fremstilles efter kundespecifikation.

Samarbejde
A.K.S. Cables sp z o.o kan imødekomme kundernes ønsker indenfor printmontage og kabelsystemer, både hvad angår volumen, produktpalette og samarbejdsform. Vi tilbyder en lang række forskellige kundetilpassede samarbejdsformer, som f.eks. outsourcing, prototyper, små serier og eventkomplekse serier.

Såfremt der er et behov, udarbejder vi gerne tegninger og anden dokumentation, der er nødvendigt. A.K.S. Cables sp z o.o tilbyder ligeledes at foretage produktudvikling, pakning, og distribution, alt efter kundens ønsker.

Outsourcing
Flere virksomheder ønsker at outsource deres printmontage samt lednings- og kabelmontage. I den forbindelse tilbyder A.K.S. Cables sp z o.o, at gå i dialog med kunden om eventuelt at overtage lager, udstyr og medarbejdere.

Flexibilitet
Ved et godt samarbejde med leverandører af råvarer og hurtige omstillingstider i produktionen, kan vi hurtigt danne os et overblik over, hvordan vi kan hjælpe dem på den bedste måde. Hos os får kunderne adgang til specialviden om printmontage og kabler, og vi kan levere løsnings- og forbedringsforslag, der forbedrer kundernes konkurrenceevne.