[rev_slider minustekst]

AKS Gruppen

AKS GRUPPEN er en 100% danskejet koncern, grundlagt i 1924 og i dag en førende leverandør til elektronik-, maskin-, medico-, og proces-industrien med nedenstående selskaber, der hver især er specialiseret inden for udvikling, projektering, konstruktion, produktion eller montage.

AKS GRUPPEN råder over en stab på 250 højt kvalificerede medarbejdere, en af Danmarks mest moderne maskinparker samt et effektiv styret kvalitetssikringssystem – certificeret i.h.t. DS/ISO 9001:2008.  Produktionsfaciliteterne i Danmark og Polen dækker et areal på mere end 20000 m² med fuld krandækning.

Integreret partnerskab
Målsætning
Miljø

– er specialist i præcisionsbearbejdning af tyndplade samt laser-skæring. Virksomheden tilbyder udvikling og produktion af mange typer pulte, chassiser, kabinetter, forplader samt hurtig fremstilling prototyper.

– har specialiseret sig i spåntagende bearbejdning af præcisionsemner og tilbyder CNC drejning, CNC fræsning, højhastighedsbearbejdning af aluminium til den avancerede del af den finmekaniske industri: rumfart, militær, radar, telekommunikation, optik, medicinal mv. samt udvikling af prototyper og produktion af finmekaniske komponenter.

– er en ingeniør og produktionsvirksomhed, der fremstiller komplette industrianlæg, proceslinier og produktions-udstyr i såvel rustfrit stål som andre korrosionsfaste materialer.

– er totalleverandør og outsourcing-partner inden for elektronisk og mekanisk produktion, der tilbyder outsourcing-ydelser og montageservice til koncernens mange kundegrupper.

– er specialist i produktion samt montage af kundedespecificerede print, kabler og ledninger. Eks. coax, harness, multikabler eller enkeltledere . Prototyper produceres efter kundens ønske.

– Lavpris fabrikker som producerer dele indenfor: tyndpladebearbejdning, pulte , chassiser, kabinetter, frontplader, finmekanik, montage og kabelkonfektioner. Vi har dansk ledelse, og producerer med samme høje kvalitet som resten af A.K.S. GRUPPEN. (A.K.S. GROUP POLAND er ved at blive ISO-certificeret, og der arbejdes efter samme kvalitetsstyringssystem som i resten af A.K.S. GRUPPEN.)

Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.