CNC-bearbejdning

Vores speciale er 5-akset CNC-bearbejdning. Vores omfattende maskinpark inden for spåntagende bearbejdning bliver løbende opdateret med den nyeste CNC-teknologi. Vi har blandt andet 5-aksede bearbejdningscentrer og Integrex fleroperationsmaskiner med  subspindler, CNC-styret brille og CNC-styret pinol.

Vi er specialister i fremstilling af præcisionsemner med meget høj finish, og vi producerer alt fra enkelte stk. til store serier og rammeaftaler. Vores kvalitetsstyring er ISO 9001:2008 certificeret og vi har en kontrolafdeling med Zeiss 3D-koordinatmålemaskiner.

CNC-drejning

A.K.S. Gruppens maskinpark, som hele tiden bliver opdateret med den nyeste CNC-teknologi, omfatter blandt andet 5-aksede MAZAK Integrex fleroperationsmaskiner, med en drejediameter på op til 760mm og en drejelængde på op til 1524mm.

Vi kan dreje i stort set alle typer metal og plast.

Maskiner:

CNC-fræsning

Vores omfattende maskinpark som hele tiden bliver opdateret med den nyeste CNC-teknologi, omfatter blandt andet 5-aksede Mazak og AXA bearbejdningscentrer, med et arbejdsområde på op til x 4000mm y 900mm z 950mm.

Maskiner:

5-akset CNC-bearbejdning m. robotfødning

Ved produktion på en af vores mange 5-aksede og robotbetjente bearbejdningscentre sikrer vi såvel lave produktionsomkostninger som høj kvalitet og præcision. Emner færdigbearbejdes i en opstilling, hvilket eliminerer fejl ved flytning af emne og sikrer at alle bearbejdninger ligger præcist i forhold til hinanden.

Maskiner:

Kvalitetskontrol:

For at sikre vores høje kvalitetskrav, kræves der en velassorteret kontrolafdeling med målemaskiner, der konstant bliver kalibreret og opgraderet med den nyeste teknologi. Vores kontrolafdeling har 3 CNC-målemaskiner, profilprojektor, mikroskoper, ruhedsmålere, hårdhedsmåler, lagtykkelsesmålere, PMI-tester m.m.

Vores righoldige sortiment af måledorne, måleringe og gevindprøvedorne er registreret på edb.

Vores største Zeiss-3D-koordinatmålemaskine, er en af de største modeller, der findes i Danmark med et måleområde på ikke mindre end 2400x1200x1000 og med et rundbor på ø630 mm.

Maskiner: